Samenvatting:

Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2024 organiseert Wielerclub Het Vliegend Wiel een schitterende fietstocht in het prachtige Averbode. Deze activiteit biedt fietsliefhebbers de kans om te genieten van de mooie omgeving en deel te nemen aan een sportieve en gezellige activiteit. Mis deze kans niet en schrijf je snel in!

Waar en wanneer?

Sint-Jansplein, 3271 Averbode

zaterdag 18 mei & zondag 19 mei

inschrijven kan op beide dagen in de tent vanaf 8.30u tot 14.00u

€5 (-15j. gratis)

Deel deze activiteit

SPORT, FAMILIE

Sinksenrit (Fietstocht)

Wielerclub Het Vliegend Wiel organiseert ook dit jaar een mooie fietstocht doorheen het prachtige Averbode. Deze activiteit biedt fietsliefhebbers de kans om te genieten van de mooie omgeving en deel te nemen aan een sportieve en gezellige activiteit. Er is een afgepijlde route voorzien en een schriftelijke wegbeschrijving (aan de kassa). 

De Sinksenrit is een rit van 75km en loopt van Averbode via Herselt en Geel naar Mol-Millegem. Via Balen, Meerhout, Laakdal en Tessenderlo keer je weer terug naar Averbode.

Je kan ook voor de familierit van 35km kiezen. Dit is een verkorte versie van de Sinksenrit.

Beide ritten worden in samenwerking met Cycling Vlaanderen georganiseerd.

Plaats inschrijving: feesttent Sint-Jansplein Averbode.

Je vindt het Vliegend Wiel ook op Facebook.

 

Over de organisator

Wielerclub Het Vliegend Wiel is een actieve wielerclub gevestigd in Averbode, België. De club heeft een lange geschiedenis van het organiseren van wielerwedstrijden en fietsevenementen in de regio. Het Vliegend Wiel heeft een diverse groep van leden, variërend van beginners tot ervaren fietsers en heeft als doel het bevorderen van de wielersport en het creëren van een gemeenschap van fietsliefhebbers. Het Vliegend Wiel staat bekend om haar gezellige sfeer en sterke teamgeest en trekt fietsers uit de hele regio aan die op zoek zijn naar sportieve uitdaging en plezier op de fiets.

Contact opnemen met de organisator?

derikkert@hotmail.com

Activiteiten

Wat valt er nog te beleven?

FAMILIE

Groot kaartspel

vrijdag 17 mei

13:30u - 17:30u

FAMILIE

Quiz (Sinksenkwis)

Vrijdag 17 mei

20:00u

SPORT

Sinksenrun (Loopwedstrijd)

Zaterdag 18 mei

Vanaf 14:00u

FAMILIE, SPORT

Petanque tornooi

Zaterdag 18 mei

13:00u