Wij zoeken nog vrijwilligers! 

Vrijwilligers gezocht!

Samenvatting:

Stap het podium op en laat je innerlijke rockster schitteren op onze karaoke avond! Of kom gezellig iets drinken in onze tent.

Waar en wanneer?

Sint-Jansplein, 3271 Averbode

zondag 19 mei

20:00u - 23:00u

Gratis

Deel deze activiteit

FAMILIE

karaoke avond

Stap het podium op en laat je innerlijke rockster schitteren op onze karaoke avond! Sluit je aan bij ons gezellige feest en zing je favoriete hits terwijl het publiek je aanmoedigt. Van klassiekers tot de nieuwste hits, er is voor elk wat wils. Dus warm je stem op, pak de microfoon en beleef een avond vol plezier, muziek en onvergetelijke momenten bij onze karaoke avond!

Niet zo’n zanger? Geen probleem! Neem plaats in onze tent en geniet van verfrissende drankjes en lekkere hapjes terwijl je het talent op het podium bewondert. Of je nu de ster bent of gewoon wilt ontspannen, onze karaoke avond heeft voor iedereen wat te bieden. Kom langs en beleef een avond vol muzikale en gezellige vibes!

Over de organisator

De Sinksenfeesten zijn een jaarlijkse traditie in Averbode. Deze traditie houdt al vele decennia stand. Het evenement vindt zijn oorsprong in de christelijke feestdag waarin de nederdaling van de Heilige Geest op de gelovigen wordt herdacht. Door de jaren heen heeft het evenement zich ontwikkeld tot een lang feestweekend vol ontspannende activiteiten voor het brede publiek.

Contact opnemen met de organisator?

Activiteiten

Wat valt er nog te beleven?

FAMILIE

Groot kaartspel

vrijdag 17 mei

13:30u - 17:30u

FAMILIE

Quiz (Sinksenkwis)

Vrijdag 17 mei

20:00u

SPORT, FAMILIE

Sinksenrit (Fietstocht)

zaterdag 18 mei & zondag 19 mei

inschrijven kan op beide dagen in de tent vanaf 8.30u tot 14.00u

SPORT

Sinksenrun (Loopwedstrijd)

Zaterdag 18 mei

Vanaf 14:00u