Wij zoeken nog vrijwilligers! 

Vrijwilligers gezocht!

Samenvatting:

Tijdens de Sinksenfeesten in Averbode zal fanfare de Sintjansvrienden een spetterend optreden verzorgen. Met hun passie voor muziek en jarenlange ervaring, zullen ze het publiek ongetwijfeld vermaken met hun geweldige uitvoeringen.

Waar en wanneer?

Sint-Jansplein, 3271 Averbode

Zondag 19 mei

18:00u

Gratis

Deel deze activiteit

FAMILIE

Optreden fanfare de Sint-Jansvrienden

Tijdens de Sinksenfeesten in Averbode zal fanfare de Sintjansvrienden een spetterend optreden verzorgen. Met hun passie voor muziek en jarenlange ervaring, zullen ze het publiek ongetwijfeld vermaken met hun geweldige uitvoeringen. Het optreden belooft een mix te worden van bekende nummers en nieuwe stukken, waardoor er voor elk wat wils is. De fanfare staat bekend om haar enthousiasme en interactie met het publiek, dus het belooft een onvergetelijke show te worden. Mis dit optreden van de Sintjansvrienden niet tijdens de Sinksenfeesten in Averbode!

Over de organisator

Fanfare de Sintjansvrienden is een muziekvereniging uit Averbode, opgericht in 1897. De fanfare bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten van alle leeftijden en speelt een mix van klassieke en moderne muziekstukken. De vereniging heeft een rijke geschiedenis en is een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap. Naast het spelen van muziek, organiseert de fanfare ook tal van evenementen zoals concerten en optredens tijdens lokale feesten en festivals. Het doel van de vereniging is om de liefde voor muziek te delen en te verspreiden onder de lokale gemeenschap en daarbuiten. Fanfare de Sintjansvrienden heeft een geweldige reputatie en staat bekend om hun professionele uitvoeringen en hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Contact opnemen met de organisator?

info@sinksenfeestenaverbode.be

Activiteiten

Wat valt er nog te beleven?

FAMILIE

Groot kaartspel

vrijdag 17 mei

13:30u - 17:30u

FAMILIE

Quiz (Sinksenkwis)

Vrijdag 17 mei

20:00u

SPORT, FAMILIE

Sinksenrit (Fietstocht)

zaterdag 18 mei & zondag 19 mei

inschrijven kan op beide dagen in de tent vanaf 8.30u tot 14.00u

SPORT

Sinksenrun (Loopwedstrijd)

Zaterdag 18 mei

Vanaf 14:00u