Wij zoeken nog vrijwilligers! 

Vrijwilligers gezocht!

Samenvatting:

De fotozoektocht 2024 van Samana, samen met Ziekenzorg Animatie Averbode is klaar en hopelijk mogen we je dit jaar opnieuw verwelkomen. Je kan deelnemen tot zaterdag 11 mei om 12u.

Waar en wanneer?

Sint-Jansplein, 3271 Averbode

prijsuitreiking
zondag 19 mei

10u - 12u

volwassenen €5
kinderen €2

Deel deze activiteit

FAMILIE

wandelzoektocht + prijsuitreiking

De fotozoektocht 2024 van Samana, samen met Ziekenzorg Animatie Averbode is klaar en hopelijk mogen we je dit jaar opnieuw verwelkomen.

De wandelzoektocht start op vrijdag 1 maart en eindigt op zaterdag 11 mei om 12u.

Deelnameformulieren zijn te verkrijgen bij Gazettenwinkel De Noene, Westelsebaan 93 in Averbode. Volwassenen betalen €5 en kinderen tot 12 jaar €2.

Door de geplande wegenwerken in het centrum van Averbode, zijn we voor de start van de wandelzoektocht uitgeweken naar parking 4 aan de sporthal van Averbode in de Vorststraat. De parking is voldoende groot en onbeperkt in tijd gratis te gebruiken.

Heb je deelgenomen aan deze fotozoektocht, dan ben je op zondagvoormiddag 19 mei om 10u heel welkom op de prijsuitreiking in onze tent op het Sint-Jansplein. Er is een prijs voor elke deelnemer die het deelnameformulier indiende. Kom langs en start je dag met een leuke prijs!

Wil je op de hoogte worden gehouden van mogelijke wijzigingen in de wandelzoektocht? Raadpleeg dan regelmatig deze website of stuur je volgnummer en e-mailadres naar danny.corens@skynet.be

WIJZIGINGEN IN DE WANDELZOEKTOCHT

  • foto 4 is (letterlijk) weggevallen en wordt daarom geannuleerd (zoektocht volwassenen)
  • foto 28 is geannuleerd (zoektocht volwassenen)

Over de organisator

Samana Averbode is een lokale afdeling van de nationale vereniging Samana, die zich richt op het ondersteunen van mensen met een chronische ziekte, ouderen en hun mantelzorgers. De vereniging organiseert regelmatig activiteiten en evenementen om haar leden te ondersteunen en hen de kans te geven om samen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten. De activiteiten variëren van wandelingen, uitstappen en gezelschapsspelen tot gezellige avonden met een hapje en een drankje. Samana Averbode biedt daarnaast ook zorg- en ontmoetingsmomenten voor mantelzorgers en vrijwilligers, waar ze ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen steunen. De vereniging heeft een warme en vriendelijke sfeer en staat bekend om haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Contact opnemen met de organisator?

danny.corens@skynet.be

Activiteiten

Wat valt er nog te beleven?

FAMILIE

Groot kaartspel

vrijdag 17 mei

13:30u - 17:30u

FAMILIE

Quiz (Sinksenkwis)

Vrijdag 17 mei

20:00u

SPORT, FAMILIE

Sinksenrit (Fietstocht)

zaterdag 18 mei & zondag 19 mei

inschrijven kan op beide dagen in de tent vanaf 8.30u tot 14.00u

SPORT

Sinksenrun (Loopwedstrijd)

Zaterdag 18 mei

Vanaf 14:00u